Dodano: 2008-08-27 16:18
Już niedługo SAW V :D juuppiii :D
:D :D :D :D

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...
Dodano: 2008-08-27 16:44
| HardKill napisał(a): |
| Już niedługo SAW V :D juuppiii :D
|
Osz fuck. Słyszałem że ma być i nawey "Saw VI". Jak oglądałem jedynkę pierwszy raz (a było to na randce z pewną panna- pozdro)
to zrobiła nawet na mnie wrazenie. Moze i nie była przerazająca ale dosyc pomysłowa. A na każdej nastepnej częsci umierałem z nudów. Czwórkę ledwo obejrzałem do konca. Sam się boje jakie kolejne oklepane schematy będą w piątce. Ja rozumiem że mają z tego niezłe zyski, ale mogliby odpuścic już z tą serią :)
"W samym akcie oddania się złu nie ma jeszcze wykluczenia możliwości kochania" Anne Rice "Wampir Lestat"
Dodano: 2008-08-27 16:49
fakt będzie też Piła VI to pewne bo scenariusze do Piły V i VI były napisane równoczesnie :D ale nie martwcie się to będzie prawdopodobnie koniec :wink: no chyba :D

Dodano: 2008-08-27 17:06
| (...) to będzie prawdopodobnie koniec (...) |
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2008-08-27 17:43
A ja słyszałem że ma być jeszcze VII
THE BEST najlepszych scen 
Dodano: 2008-08-27 17:48
nie no :wink: aż tak żle to nie będzie :D chyba :D

Dodano: 2008-08-27 18:16
| (...) chyba (...) |
Kolejne bardzo dobre słowo.
Niestety takie gnioty mają wzięcie, i są maszynką do robienie kasy, więc nawet jeśli skończą produkcję na siódmej czy tam ósmej nawet części, to i tak za pięć lat (albo dwa lub nawet rok! ) zaczną robić tego reamaki... żałosne, ale niestety prawdziwe...
Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!
Dodano: 2008-10-08 17:46
ja licze ze ta seria sie w koncu skonczy, juz ma wyjsc piata czesc a zaczynaja sie prace nad czescia 6, totalny bezsens. Moim zdaniem to sie powinno zakonczyc na drugiej czesci
Niestety od Pily 3 bylo juz tylko gorzej i nic nie wskazuje na to zeby sie to mialo zmienic...
Dodano: 2008-10-08 17:56
Puki będą na chętni by oglądać to w kinach ,to można spodziewać się części 12tej

Dodano: 2008-10-08 18:02
Puki będą na chętni by oglądać to w kinach ,to można spodziewać się części 12tej
![]() |
no niestety seria przynosi zyski, szkoda ze komercja zrobila z pomyslu bajke dla dzieci
Dodano: 2008-10-27 23:46
:wink: Box Office USA: "Piła" najbardziej kasową serią horrorów
http://www.filmweb.pl/Box+Office+USA+%22Pi%C5%82a%22+najbardziej+kasow%C4%85+seri%C4%85+horror%C3%B3w,News,id=46951

Dodano: 2008-10-27 23:50
taaa ...szykujmy sie jeszcze w tym roku lub na poczatku przyszlego na SAW 6
z pewnoscia nas to nie ominie
Dodano: 2008-10-27 23:56
obejzalem V i nie wiem w ogole jaki sensu byl tego filmu skoro nic sie nie wyjasnilo zadnego niby zaskoczenia, nawet nic sie niedzialo. I sceny gore tez cienkie i pulapki malo wymyslne
Dodano: 2008-10-28 00:12
| OskareQ napisał(a): |
| obejzalem V i nie wiem w ogole jaki sensu byl tego filmu skoro nic sie nie wyjasnilo zadnego niby zaskoczenia, nawet nic sie niedzialo. I sceny gore tez cienkie i pulapki malo wymyslne |
a czego sie spodziewales? ze saw 5 okaze sie rewelacyjnym filmem? albo chodziac fajnym? to juz jest czysta komercha, film powstal tylko zeby zbic kase, nic pozatym a z tego co czytam opinie nawet pomyslu na film nie mieli
Dodano: 2008-10-28 01:14
a żebyś wiedział scenariusz na SAW 6 jest już gotowy
hehe... ^_^

Dodano: 2008-10-30 18:29
Dla mnie całą seria Piły to totalna porażka (jedynka była jeszcze w miare), totalnie bez sensu i litry krwi. Jak ktoś ma oochote na coś takiego to filmiki typu face of death są dużo lepsze. :wink:
-
Dodano: 2009-04-30 18:55
SAW VI w tym roku w kinach... :D :D :D :arrow:
:arrow: 
Dodano: 2009-04-30 19:09
|
I co się cieszysz? Zajade do tego Szczecina i jutro Ci zrobię Piłę VIII :twisted:
Fajna ta seria, ale dla mnie to się robi takie coś jak "Lost" - końca nie widać.
I mało straszne już.
Aliquando praeterea rideo, jocoro, ludo, homo sum.
Dodano: 2009-04-30 20:50
thistelko więc...trzymam ciebie za słowo... :D i czekam na ciebie jutro w Szczecinie...:D oraz oczywiście... :D na to co mi zrobisz...
... jak mnie złapiesz... :D XD

Dodano: 2009-04-30 21:54
:arrow: ![]() |
Piąta część o dziwo okazała się lepsza od poprzedniej, mam mieszane uczucia odnośnie tej szóstej części :roll:
Popieram przedmówców odnośnie naciągania fabuły dla mnie osobiście piła powinna zakończyć się 1 ewentualnie na drugiej części.
Non interest, quid morbum faciat, sed quid tollat
Dodano: 2009-05-01 11:06
A mnie Saga SAW pasuje o
i z niecierpliwością czekam na część VI... :D ....potem na część VII - VIII - IX - X... i na dalsze... dalsze część... :D
:wink:
Z ostatniej chwili....:D :D :D
Mnóstwo świeżych trupów w "Pile VI"
"Piła VI" będzie pewnie najbardziej krwawym odcinkiem makabrycznej serii, biorąc pod uwagę liczbę aktorów dołączających masowo do obsady filmu. Tym razem są to: Shauna MacDonald, Devon Bostick, Marty Moreau, Karen Cliche, Shawn Mathieson, Melanie Scrofano, James Gilbert, Shawn Ahmed, Janelle Hutchison, Gerry Mendicino, Caroline Cave i Ginger Busch.
Jak prezentuje się fabuła filmu? Agent specjalny Strahyn nie żyje i detektyw Hoffman pozostał jako jedyny, niekwestionowany spadkobierca wizji Pana Zagadki. FBI jest jednak coraz bliżej schwytania Hoffmana, który zostaje zmuszony do rozpoczęcia nowej gry, a wielki plan Jigsawa w końcu ujrzy światło dzienne.
Film reżyseruje montażysta Kevin Greutert. Premierę zaplanowano na 23 października.
"Piła VIII" zakończy serię... a może "Piła IX"
Bloody Disgusting miało ostatnio okazję porozmawiać z Panem Zagadką - Tobinem Bellem. Podczas rozmowy przyznał, że producenci poważnie myślą o kolejnych częściach "Piły". Jesienią do kin trafi "Piła VI", a ma powstać jeszcze część siódma i ósma.
Zdaniem Bella "Piła VIII" szykowana jest jako ostatnia część serii. Jeśli jednak widzowie wciąż będą chcieli filmy oglądać, nie wyklucza, że powstanie i część dziewiąta. Koniec to takie nieprecyzyjne słowo... zwłaszcza w świecie rozrywki – powiedział Bell.
Choć Pan Zagadka został zabity, jego wielki plan wciąż nie został zakończony. Kolejne osoby poddane zostaną lekcji doceniania życia. Jaki jest ich cel, tego właśnie dowiemy się w "Pile VIII".
Info:www.filmweb.pl

Dodano: 2009-06-25 03:35
Jak dla mnie to w Pile już jest za dużo naciągania...robi sie z tego taki masło maślane, więc uważam, ze powinni zakończyć już tą serię
Dodano: 2009-06-25 13:12
:D na pewno będzie część 10ta,to pewne jak w banku :lol: jupiii :D

Dodano: 2009-06-25 13:56
ojej...10-ta część :?: :roll: nie wiem czy ja to wytrzymam... A tak na serio, to co za dużo to nie zdrowo 
Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię dorwą, zabiją i zjedzą